Service 

Onze service is gericht op jouw gemak

Met de aanschaf van een E-Bike kies je voor ontspannen fietsen. Daarom willen wij het jou gemakkelijk maken in alles wat te maken heeft met fietsen. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de gratis leenfiets tijdens reparatie van je eigen fiets, in de haal- en brengservice en het kopje koffie of thee tijdens het wachten op een kleine reparatie.

Tour

Elektrische toer- of trekking-fietsen vormen het topsegment onder de E-Bikes. Deze fietsen zijn geschikt voor lange ritten en fietsvakanties. Toer/trekking-fietsen zijn sportief, robuust en comfortabel. Ideaal voor de serieuze kilometervreter.

Proefrit

Het verschil tussen een fiets met middenmotor of voormotor kun je het beste ervaren tijdens een proefrit. Dat geldt ook voor het verschil tussen een Urban-, City- of Tour- model. We hebben altijd een aantal showmodellen staan waarmee je een proefrit kunt maken om te ontdekken welk type E-Bike het beste bij jou past.

Eigen werkplaats

In de winkel hebben we een eigen werkplaats met bekwame monteurs, die jaarlijks worden bijgeschoold. De techniek van de E-Bike is voortdurend in ontwikkeling en wij zorgen natuurlijk dat we up-to-date blijven. Daarnaast kunnen we een beroep doen op de jarenlange vakkennis van Hidde Veenstra, de vorige eigenaar van onze fietsenzaak.

Onderhoudscontract

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten. Voor het meest complete onderhoudscontract betaal je €95,- per jaar. Je fiets krijgt dan twee keer per jaar een gedegen onderhoudsbeurt en jaarlijks een set nieuwe banden.

Je kunt ook kiezen voor een contract van €60,- per jaar of €5,- per maand. Dit contract bestaat uit twee onderhoudsbeurten per jaar waarbij remmen, verlichting, spaken, kabels en ketting worden nagekeken en waar nodig ingevet of gespannen. Door slijtage aangetaste onderdelen worden in overleg tegen meerprijs vervangen.

Accu

Op de accu zit twee jaar fabrieksgarantie. Onze werkplaats heeft een accutester waar je jouw accu kunt laten controleren, bijvoorbeeld na een val met de fiets.

Inruil

Wil je jouw fiets zonder trapondersteuning vervangen door een elektrische fiets? Dat kan. Je kunt bij ons je oude fiets inruilen. Wij knappen hem op en verkopen hem in onze winkel als tweedehands fiets.

Accessoires

In onze winkel vind je een ruim assortiment fietstassen, fietshelmen, snelbinders en nog veel meer fietsaccessoires. Kom gerust eens kijken.

Verzekering

E-Bikecenter Heerenveen biedt fietsverzekeringen aan in verschillende pakketten. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, gevolgschade door diefstal, onderdelen, schade, verhaalsrechtsbijstand, ongevallen, afschrijving, pechhulp, accudiefstal of schade aan de accu.

Heeft u advies nodig, onderhoud, een reparatie of wilt u een proefrit maken? Kom dan gerust bij ons langs, de koffie of thee staat voor u klaar!

City

Zoek je een makkelijke, niet al te dure E-Bike voor dagelijks gebruik, dan is een City-bike een goede keus. De elektrische stadsfiets is heel geschikt voor ritjes naar winkel, school of werk.

Urban

Aan veel Urban E-Bikes zie je niet dat het een elektrische fiets is. Maar je merkt het wel! Het zijn lichte, stoere, sportieve fietsen waarmee je soepel door het stadsverkeer manoeuvreert en gemakkelijk en snel op je bestemming aankomt.

Tour

Elektrische toer- of trekking-fietsen vormen het topsegment onder de E-Bikes. Deze fietsen zijn geschikt voor lange ritten en fietsvakanties. Toer/trekking-fietsen zijn sportief, robuust en comfortabel. Ideaal voor de serieuze kilometervreter.

De kracht van E-Bikecenter Heerenveen

  • Grote voorraad en ruime keuze
  • Gratis proefrit
  • Gratis thee of koffie tijdens het wachten
  • Gratis leenfiets tijdens reparatie
  • Haal- en brengservice
  • Uitgebreide service, ook na de aankoop
  • Niet tevreden? Omruilen is altijd mogelijk
  • Altijd op de hoogte van uw bestelling via sms of e-mail