Welke E-Bike past bij jou?

Bij de aanschaf van een elektrische fiets kom je voor een heleboel keuzes te staan. Voorwielmotor, middenmotor of achtermotor? Een vaste of een afneembare accu en waar moet die accu zitten? Welke capaciteit moet de accu hebben en welke actieradius heb je nodig? Waarvoor ga jij de fiets voornamelijk gebruiken? En wat is je budget? Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte E-Bike voor jou.

Bij E-Bikecenter Heerenveen hebben we drie categorieën E-Bikes: City, Urban en Tour.

City

Zoek je een makkelijke, niet al te dure E-Bike voor dagelijks gebruik, dan is een City-bike een goede keus. De elektrische stadsfiets is heel geschikt voor ritjes naar winkel, school of werk.

Urban

Aan veel Urban E-Bikes zie je niet dat het een elektrische fiets is. Maar je merkt het wel! Het zijn lichte, stoere, sportieve fietsen waarmee je soepel door het stadsverkeer manoeuvreert en gemakkelijk en snel op je bestemming aankomt.

Tour

Elektrische toer- of trekking-fietsen vormen het topsegment onder de E-Bikes. Deze fietsen zijn geschikt voor lange ritten en fietsvakanties. Toer/trekking-fietsen zijn sportief, robuust en comfortabel. Ideaal voor de serieuze kilometervreter.

De werkplaats en winkel zijn open en we halen en brengen uw fietsen, gratis. Bel of mail ons gerust voor een afspraak! 0513-744143, info@ebikecenterheerenveen.nl

Merken

VanDijck

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen uit het middensegment. Het zijn fietsen met een mooi design, geproduceerd in een moderne fabriek in Roosendaal. Het merk biedt ruime keuze uit toerfietsen, fietsen voor woon-werkverkeer en stadsfietsen.

Keola

De E-Bikes van Keola onderscheiden zich door de vloeiende en lichte vormgeving. Wie kiest voor een Keola E-Bike heeft een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs, met een lange levensduur.

Muon

Muon is een jong en zeer snel E-Bike merk dat in 2021 gelanceerd wordt. Het is een topmerk uit het hogere segment, gericht op fietsers die een E-Bike zoeken voor sportief en recreatief gebruik.

Brinckers

Betaalbare E-Bikes van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen. Brinckers biedt comfort, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De elektrische fietsen van Brinckers zijn uitgerust met de modernste systemen en beschikken over flink wat technische snufjes.

Burgers

Wij verkopen ook traditionele, níet-elektrische fietsen van het merk Burgers. Burgers Rijwielen is het oudste fietsmerk van Nederland. De fietsen worden met de hand geassembleerd in Friesland. Burgers weet ‘ouderwetse’ kwaliteit te vertalen in trendy en moderne fietsen.

Cortina

Vanaf 1 januari 2021 hebben wij Cortina-fietsen in ons assortiment. De elektrische fietsen van Cortina vallen op door hun looks. Ze zien er bijzonder en stijlvol uit. Je kunt kiezen uit E-Bikes met een middenmotor en met een voorwielmotor. 

Ebike thuis afleveren

De kracht van E-Bikecenter Heerenveen

  • Grote voorraad en ruime keuze
  • Gratis proefrit
  • Gratis thee of koffie tijdens het wachten
  • Gratis leenfiets tijdens reparatie
  • Haal- en brengservice
  • Gegarandeerd het juiste zadel
  • Vakkundig personeel dat jaarlijks bijgeschoold wordt
  • Uitgebreide service, ook na de aankoop
  • Niet tevreden? Omruilen is altijd mogelijk
  • Altijd op de hoogte van uw bestelling via sms of e-mail