welkom bij e-bikecenter heerenveen

Op 1 augustus 2020 namen wij, Johan van der Elst en Ger Kempers, de fietsenzaak van Hidde Veenstra over.

Na de overname van Veenstra Fietsen veranderden we de naam in E-Bikecenter Heerenveen, verbouwden we de winkel en kozen we voor een assortiment dat hoofdzakelijk bestaat uit fietsen met trapondersteuning.

Heeft u advies nodig, onderhoud, een reparatie of wilt u een proefrit maken? Kom dan gerust bij ons langs, de koffie of thee staat voor u klaar!

Nieuw bij ons:

Muon Strive

De Strive is binnen de intube accu’s de eerste van zijn soort. Een prachtige e-bike die alle ingrediënten bezit voor lang rijplezier. Een volbloed Muon: 7 versnellingen en een heerlijk ondersteunende en mooi weggewerkte middenmotor. Krachtige verlichting, aluminium spatborden, schijfremmen. Met de luxe en comfort die de Strive je biedt kun je alleen nog maar genieten. En dat kun je met deze allrounder. De Strive is jouw maatje voor zowel korte ritten naar de stad als heerlijk touren door de natuur. Alles in huis wat je nodig hebt: hij is alleen nog op zoek naar jou. 

Elk segment, voor elke fietser

E-Bikecenter Heerenveen is dé E-Bikespecialist van Noord-Nederland met E-Bikes in alle segmenten, voor elk type fietser. We lichten je voor over de verschillende opties en adviseren je bij jouw keuze. Voor iedereen bestaat er een ideale E-Bike en het is ons doel die voor jóu te vinden.

Onze rol is niet uitgespeeld bij de verkoop van een E-Bike. Onze service gaat ver en is helemaal afgestemd op jouw zorgeloze fietsplezier.

Waarom een E-Bike?

Ontspannen een recreatieve fietstocht maken. Snel naar school en snel naar huis. Gezond in de buitenlucht naar het werk, zonder last van files. Een manier om te blijven fietsen als ‘gewoon’ fietsen te zwaar wordt. Met gemak boodschappen meenemen op de fiets. Er zijn legio redenen waarom E-Bikes zo populair zijn onder alle leeftijdsgroepen en bij alle soorten fietsers. Wij fietsen zelf ook en spreken uit eigen ervaring: met een E-Bike heb je de wind altijd mee.

De kracht van E-Bikecenter Heerenveen

  • Grote voorraad en ruime keuze
  • Gratis proefrit
  • Gratis thee of koffie tijdens het wachten
  • Gratis leenfiets tijdens reparatie
  • Haal- en brengservice
  • Uitgebreide service, ook na de aankoop
  • Niet tevreden? Omruilen is altijd mogelijk
  • Altijd op de hoogte van uw bestelling via sms of e-mail

Een paar van onze modellen uitgelicht:

Aphrodite

Leto 8 Belt 

v.a. € 3199,-

Ceres HS11 One Key-CITYL-Green

Brinckers Brisbane GT 

v.a. € 2999,-

Gaia 7-CITYL-Titanium bronze

Keola 727M

v.a. € 2599,-